Waarom een groot mobiel LED-scherm als reclame een goede eyecatcher is

mobiel LED-scherm als reclame eyecatcher
mobiel LED-scherm als reclame eyecatcher

Loop jij ook regelmatig door de winkelstraat of het winkelcentrum en bezoek jij over het algemeen dezelfde winkels voor je dagelijkse boodschappen? Dit doe je zonder na te denken. De borden, logo’s en reclamezuilen vallen je waarschijnlijk al lang niet meer op. Alles ziet er hetzelfde uit en je hobbelt de ene winkel in en de andere uit. Maar wát als er ineens een fel oplichtend LED-scherm in diezelfde winkelstraat staat? Met bewegende beelden erop? Deze trekt onmiddellijk je aandacht! Het scherm staat er anders nooit, dus je bent onbewust benieuwd waar het over gaat en BAM! Doel bereikt.

Reclameboodschap op een groot beelscherm

LED-schermen vallen op. Zeker wanneer ze er niet altijd staan maar je gebruik maakt van een mobiel LED-scherm. Deze kun je op random momenten plaatsen, waardoor mensen getriggerd worden om ernaar te kijken. Een scherm met bewegende beelden is een uitstekende manier om reclameboodschappen onder de aandacht te brengen. Een ander voordeel van een mobiel LED-scherm is natuurlijk dat je deze op iedere plek kunt neerzetten.

Lees ook: Als ZZP-er zelf je website vindbaar maken in Google: 3 tips

Mobiel LED-scherm: jij bepaalt wat je uitzendt

Reguliere LED-schermen worden vaak ingezet in wachtkamers en in hallen of kantoren om informatie te tonen. Dit is vaak statische informatie waar mensen zélf naar op zoek zijn. Zij zullen zelf het initiatief nemen om zo’n scherm te lezen. Wanneer je mobiele LED-schermen als reclameborden inzet, dan trek je de aandacht. Zeker wanneer het een groot LED-scherm is waar je niet omheen kunt. Dat trekt veel aandacht waardoor je jouw boodschap gemakkelijk kunt overbrengen. Eigenlijk zelfs zónder moeite te doen! Het enige waar je voor moet zorgen is een pakkende advertentie én een goede plek om het mobiele LED-scherm neer te zetten.

Betaalbaar!

Het mooie is dat de kosten voor het huren van een mobiel LED-scherm de afgelopen jaren flink zijn gezakt. De schermen worden tegenwoordig zoveel geproduceerd dat een prima LED-scherm voor een heel redelijk bedrag kan worden aangeschaft door verhuurbedrijven en die berekenen daardoor een weer een goedkopere verhuurprijs. Ook gaan de schermen erg lang mee en daardoor mogende kosten ook in een langere periode worden terugverdient. Maak je regelmatig gebruik van een scherm? Dan kan je ook kiezen voor eigen aanschaf of een goede deal maken van een verhuurbedrijf.

Dit vind je misschien ook leuk...