Wat je niet dacht online te gaan bestellen: een echte kerstboom!

echte kerstboom laten bezorgen

Stap voor stap gaan we alles online bestellen. Waar we ons 10 jaar geleden nog niet konden voorstellen dat we kleding en schoeisel online zouden kopen is dat vandaag al heel normaal. Er worden stappen gezet om een nieuwe auto gewoon via een webshop te bestellen en ook levende producten zoals bloemen en planten kan je al via internet kopen. Sinds enkele jaren kan je ook al een echte kerstboom online kopen! Geen plastic maar echt een Denneboom of een Nordmann.

Romantisch een kerstboom kopen

Het romantische idee om met een klein beetje sneeuw warm ingepakt naar een handelaar in kerstbomen te gaan, het veld te verkennen en een bepaalde boom uit te zoeken die dan speciaal voor jou uit de aarde gehaald wordt is verleden tijd. In de realiteit in het in de rij staan wachten bij een kerstbomen handel en is er weinig keuze, De sfeer is ook niet echt zoals je je had bedacht en het ergste komt nog: het vervoer. De kerstboom moet dan namelijk ook nog naar de juiste plaats in het huis. Eerst de boom in je luxe auto proppen die je daarna helemaal moet schoonmaken en hopelijk nog niet hebt beschadigd. Daarna nog trappen op en het onhandige ding op de juiste plaats in de woning zien te krijgen. Dat moet toch makkelijker kunnen?

Online kerstboom kopen en laten bezorgen

Zeker kan dat makkelijker. Ook echte kerstbomen koop je tegenwoordig ruim voor de kerst al online. Je selecteert de gewenste maat, type boom zoals spar of Nordmann en stopt deze online in de winkelwagen. Je kiest op welke datum je deze bezorgt wilt hebben en de bezorgers brengen de echte kerstboom in de meeste gevallen helemaal op z’n plaats.

Even wennen

Het is misschien wel even wennen om het kiezen van de boom toch enigszins los te laten maar als we kijken bij reviews van online kerstbomen verkopers zien we volop enthousiaste reacties! De boom is dus vrijwel altijd naar wensen van de klant. Waarom dus niet!

Dit vind je misschien ook leuk...